Heb je een vraag aan het team, de dokter of de verpleegkundige? Of wil je ze graag op de hoogte brengen over hoe het met je gaat?

Via Luchtbrug kun je makkelijk een vraag stellen aan het astmateam.

Nadat je bent ingelogd, kun je via de knop ‘ Vragen aan het team’ een bericht sturen aan het astmateam. Het astmateam probeert dan binnen twee werkdagen een antwoord te geven via Luchtbrug. Meestal is het de astmaverpleegkundige of de verpleegkundig specialist die jouw vraag beantwoordt. Soms antwoordt de dokter zelf.

Ook kan het astmateam  jou een bericht sturen via Luchtbrug. Bijvoorbeeld nadat zij zien dat de laatste ACT score lager is dan 20. Als ze jou een bericht sturen, ontvang je automatisch een melding in je mail. In deze mail staat dat het astmateam jou een vraag heeft gestuurd. Vanwege de privacy kun je de inhoud van het bericht nog niet lezen, maar moet je via de link eerst inloggen in Luchtbrug. Na inloggen kom je automatisch terecht op jouw individuele pagina. Daar kun je de inhoud van het bericht bekijken en eventueel direct reageren.

Een vraag stellen via Luchtbrug is alleen bedoeld voor zaken die niet acuut zijn.  Voor vragen met spoed is het altijd goed om telefonisch contact te zoeken. Samen met de dokter of verpleegkundige heb je afgesproken of je direct naar het ziekenhuis mag bellen of dat je eerst de huisarts moet bellen.