Wil jij gebruik maken van Luchtbrug? Vraag dan in jouw ziekenhuis of zij ook werken met Luchtbrug!

Als jouw ziekenhuis gebruik maakt van Luchtbrug kan het astmateam je aanmelden. Aanmelding gaat via je eigen e-mailadres, je ontvangt dan een link in je e-mailbox. Bij het klikken op deze link, kom je automatisch terecht op de website van Luchtbrug. Inloggen kan via een beveiligde toegang met je eigen e-mailadres en een zelfgekozen wachtwoord.

Als je inlogt, kom je terecht op het openbare gedeelte van Luchtbrug. Dit gedeelte bestaat uit een startpagina en informatie over het team en is te zien door alle gebruikers. De startpagina geeft alle laatste activiteiten en nieuwsberichten weer. Bij informatie over het team kun je terugvinden wie je dokter is en welke andere zorgverleners deel uitmaken van jouw astmateam.

Er is ook een persoonlijke gedeelte van Luchtbrug. Dit deel is beveiligd en afgeschermd, zodat alleen jij (en/of je ouders) en het astmateam deze informatie kunnen bekijken. Het individuele gedeelte bestaat uit ‘ Vragen aan het team’ ,  ‘Individueel zorgplan’, ‘ Astma Controle Test’ en ‘Persoonlijk dossier’.